KAMI Nyedhiyakake PRODUK BERKUALITAS

PRODUK unggulan

  • Selang Kapal Selam Karkas Tunggal

    Selang Kapal Selam Karkas Tunggal

    SELANG KAPAL KAPAL TUNGGAL 510210 SCS End Dikuatake tanpa Float Collars Selang (ie. Under buoy) 510211 SCS End Reinforced with Float Collars Hose (ie. Under buoy) 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Hose 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang 510 SCS SCS 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang 510 tanpa Selang Kerah Ngambang (yaiku. mati PLEM) 510231 SCS End Reinforced with Float Collars Hose (ie mati PLEM) 510240 SCS Two Ends Reinforced tanpa Float Collars Hose 510250 SCS Red...

  • Single Carcass Floating Hose

    Single Carcass Floating Hose

    SELANG Apung Bangkai Tunggal 510110 SCF End Reinforced Half Floating Hose (yaitu. First Off Buoy) 510120 SCF Controlled Buoyancy Hose 510130 SCF Mainline Floating Hose 510140 SCF Mainline Half Floating Hose 510120 SCF Floating Hose 510130 SCF Mainline Floating Hose 510140 SCF Mainline Half Floating Hose 5101 SCFu1 Floating Hose 5101 SCF1 SCFu1 SCF 510180 SCF FPSO End Reinforce High Buoyancy Floating Hose (ie. Ajine FPSO kanggo ndhukung ERC) 510190 SCF ST End Reinforced High Buoyancy Floating Hose (ie. Shuttle T...

  • Selang Karet Ngambang Waja

    Selang Karet Ngambang Waja

    Selang Karet Ngambang Armored Selang kerukan sing diwenehake yaiku linuwih lan safety lengkap sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.Selang karet ngambang waja duwe lapisan buoyancy lan ngambang ing banyu sing digunakake.Selang jinis iki nyedhiyakake efisiensi instalasi lan nyuda pengaruh angin lan ombak ing proyek lepas pantai.Perusahaan Pengerukan Shanghai, Perusahaan Pengerukan Guangzhou, Jan d...

  • Selang nyedhot karo flange baja

    Selang nyedhot karo flange baja

    Katrangan Selang nyedhot karo flange baja normal dituntut ing sirah seret TSHD lan CSD lan pompa wedhi yaiku selang sing dibutuhake ing kapal keruk lan pompa pengerukan.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.Ukuran Diameter jero / ID 100 ~ 1100mm Length / L 1000 ~ 2500mm Ukuran flange PN 10, PN 16, PN 25 utawa disesuaikan Cathetan Ukuran liyane kasedhiya ing panyuwunan.Konstruksi 1. Lapisan nyandhang njero: Ireng.nyandhang lan karat...

  • Selang discharge karo flange baja

    Selang discharge karo flange baja

    Katrangan Selang discharge karo flange baja minangka selang pengerukan sing paling umum lan bisa nyambung karo pipa baja utawa pipa HDPE ing lepas pantai lan ing darat sing bisa dikirim menyang karang, watu karang, granit ing situs proyek pengerukan.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.Ukuran Diameter batin/ID 100~1100mm Length/L 1000~11800mm Flange size PN 10,PN 16,PN 25 or customized Cathetan Ukuran liyane kasedhiya ing request.Konstruk...

  • HY Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

    HY Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

    HY OFFSHORE PERSONAL NYLON NET TRANSFER BASKET Produk keranjang transfer lepas pantai iki dirancang dening Chinese Ship and Marine Engineering Design and Research Institute (MARIC) lan entuk Sertifikat CE dening Grup Layanan Verifikasi miturut APISPEC lan 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes mriksa.Transfer kru minangka fenomena sing penting ing kegiatan lepas pantai, utamane ing platform produksi minyak lan gas lepas pantai, instalasi tenaga angin lepas pantai lan proyek lepas pantai liyane.Wong lepas pantai...

  • Rantai Jangkar Studless Lan Stud

    Rantai Jangkar Studless Lan Stud

    STUDLESS lan STUD ANCHOR CHAIN ​​East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, moorings lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking majeng lan staf pengalaman kita sing ngasilake sesuai karo standar nasional lan spesifikasi pengelasan masyarakat klasifikasi, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan ...

  • Selang Komposit Transfer Minyak

    Selang Komposit Transfer Minyak

    Pambuka: Loading & unloading kanggo kapal menyang dharat, truk tank, lenga mobil rel/produk diesel.KONSTRUKSI: Penutup luar Poliester PVC dilapisi warna Kawat dalam Baja tahan karat 316/ Baja galvanis Lapisan Polipropilena/ Politetrafluoroetilena(PTFE) Kawat luar Baja tahan karat 316/ Baja galvanis Kopling Karbon/ Baja tahan karat flange/tailpiece dan ferrule/kopling SPESIFIKASI DAN DATA TEKNIS: mm±4) 25 40 50 65 80 100 150 200 250 300 Dawane (...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur 1

Katrangan singkat:

Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd.(East Marine)iku anak perusahaan sakaJiangsu Huashen Special Rubber Products Co., Ltd.kanggo perdagangan internasional.

Klompok kita duwe pengalaman suwene luwih saka 10 taun nyedhiyakake peralatan menyang industri lepas pantai.

"Kualitas, Reliabilitas, Profesional" minangka nilai inti kita.

KEGIATAN LAUT TIMUR

WARTA TERBARU

  • Vox-Apolonia
  • ham
  • Wassana_Oil_Field_Reactivation.638a2c2f0505a
  • Atha-Leimer
  • vanoord
  • Keppel O&M ngirim kapal keruk hopper dual-bahan bakar kapindho menyang Van Oord

    Keppel Offshore & Marine Ltd (Keppel O&M), liwat anak perusahaan sing duweke kabeh Keppel FELS Limited (Keppel FELS), wis ngirim kapal keruk hopper kaping pindho saka telung kapal keruk bahan bakar dual menyang perusahaan maritim Walanda, Van Oord.Dijenengi Vox Apolonia, TSHD hemat energi dilengkapi fitur ijo ...

  • Pengerukan Pelabuhan Rio Grande karo TSHD HAM 318 Van Oord

    Pejabat saka Portos RS - Autoridade Portuária dos Portos do RS nindakake kunjungan teknis ing kapal keruk hopper suction Van Oord (TSHD) HAM 318 wingi.TSHD teka ing wilayah kasebut ing wulan kepungkur kanggo nindakake karya pengerukan pangopènan ing saluran akses menyang Pelabuhan Rio Gr...

  • Valeura negesake tanker panyimpenan kanggo proyek Wassana lepas pantai Thailand

    Staff lepas pantai Courtesy Valeura Energy "MEETING UMUM TAHUNAN 23 JUNI 2022" presentasi.Akuisisi Teluk Thailand nyedhiyakake tim operasi lan manajemen anyar kanggo Valeura ing Thailand.CALGARY, Kanada - Valeura Energy wis mlebu perjanjian definitif karo PT...

  • PLANS lenga ATHABASCA kanggo Sumur anyar lan nyekel karbon ing LEISMER

    Athabasca Oil Corp ujar manawa bakal nyisihake $ 120 yuta ing taun ngarep kanggo loro aset termal in-situ - Leismer lan Hangingstone.Perusahaan kasebut ngrancang kanggo nggedhekake kapasitas Leismer dadi udakara 28.000 bbl / dina liwat tambahan 12 sumur sustaining lan infill.Proyek debottlenecking bakal kalebu ...

  • Penghargaan bergengsi kanggo telung kapal keruk hopper sedot Van Oord

    Van Oord wis menangaké Penghargaan Pengiriman KNVR Maritim 2022 amarga kontribusiné kanggo inovasi ing industri maritim Walanda, khususé kanthi komisioning trailing suction hopper dredgers Vox Ariane, Vox Alexia lan Vox Apolonia.Penghargaan kasebut diwenehake ing Gala Penghargaan Maritim ing Rotterdam pungkasan ...