• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Babagan awake dhewe

Perusahaan Kita

Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd (East Marine) minangka anak perusahaan saka Jiangsu Huashen Special Rubber Products Co., Ltd kanggo perdagangan internasional.

Klompok kita duwe pengalaman suwene luwih saka 10 taun nyedhiyakake peralatan menyang industri lepas pantai.

"Kualitas, Reliabilitas, Profesional" minangka nilai inti kita.

 

Pasar Produksi

Pasar utama kita kalebu wilayah Asia, Eropa, Amerika, Timur Tengah lan Afrika.

Pasar Produksi 1

Layanan Kita

Nyedhiyani konsultasi produk, pilihan, desain lan kutipan ing tahap awal.

Ing proses produksi, nganyari kemajuan produksi lan inspeksi produk ing wektu.

Nyedhiyani pandhuan instalasi sawise pangiriman produk.

Sertifikat kita

Sertifikat CCS, DNV-GL, BV, ABS lan CE

Inspeksi Fender Karet Pneumatik BV

Inspeksi Fender Karet Pneumatik BV

DNV GL

DNV GL

Sertifikat Inspeksi CCS Selang Ngambang

Sertifikat Inspeksi CCS Selang Ngambang

Sertifikat Inspeksi CCS Hose Suction

Sertifikat Inspeksi CCS Hose Suction