• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Sajarah & Pangembangan

Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd. (East Marine) minangka anak perusahaan saka Jiangsu Huashen Special Rubber Products Co., Ltd.kanggo pipa pengerukan, selang minyak & laut OCIMF 2009, spatbor karet, rantai baja & jangkar lan produk perdagangan internasional liyane.
* We diadegaké ing 2007 dumunung ing kutha Jurong, provinsi Jiangsu China lan mantan jeneng Jiangsu Hualong Rubber Products Co., Ltd.
* Kita minangka anggota Asosiasi Industri Karet China, Asosiasi Pengerukan China lan Administrasi Standardisasi (Selang) Republik Rakyat China.
* Kanthi pembangunan taun, Huashen Rubber kalebu area 0,68 yuta meter persegi, kanthi luwih saka 150 karyawan.
* Ing sawetoro wektu, perusahaan kita minangka salah sawijining perusahaan teknologi tinggi, perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi pribadi lan perusahaan teknologi cilik lan menengah ing provinsi Jiangsu.
* Ing Kongres Pengerukan Dunia kaping 21 sing dianakake ing Miami, AS, kita nggawe pidato.
* Kita wis nerbitake 13 tesis babagan konferensi industri lan majalah sing relevan kayata Industri Karet Dunia, Karet China lan Pengerukan China.
* Kita uga melu ngrumusake siji standar nasional.

*Kita minangka Keanggotaan Perusahaan Central Dredging Association (CEDA) ing taun 2022.

PEMBANGUNAN1 PEMBANGUNAN2 PEMBANGUNAN3 PEMBANGUNAN4 PEMBANGUNAN5