• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Proyek & Pelanggan Utama

* Kajaba iku, produk kita ditrapake ing pirang-pirang proyek gedhe ing jagad adhedhasar klien, kayata proyek jembatan Hongkong-Zhuhai-Macau, proyek Terusan Suez, proyek Rotterdam lan Hamburg, lan proyek domestik Bayuquan lan Caofeidian.

* Klien utama kita yaiku perusahaan pengerukan sing paling dhuwur ing saindenging jagad, kayata papat perusahaan pengerukan sing diduweni negara paling dhuwur ing China- Tianjin, Shanghai, Guangzhou lan Changjiang sing bakal dadi surbodinate menyang China Communication Construction Company Ltd(CCCC), CRCC, CHEC, Ganghai- Construction Co., Ltd lan papat perusahaan pengerukan paling dhuwur ing Eropa- Van Oord, JDN, Deme, Boskalis, NMDC lan Huta saka Timur Tengah, GLDD lan Apache saka AS, Hall kontrak saka Australia lan Penta Ocean saka Jepang.

PELANGGAN1

PELANGGAN2