• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Rantai Jangkar

  • Aksesoris Rantai Jangkar

    Aksesoris Rantai Jangkar

    Aksesoris Rantai Jangkar East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai tambatan lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, tambatan lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking canggih lan…

  • Rantai Jangkar Studless Lan Stud

    Rantai Jangkar Studless Lan Stud

    East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, mooring lan proyek lepas pantai.

    Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking majeng lan staf pengalaman sing ngasilake sesuai karo standar nasional lan spesifikasi pengelasan masyarakat klasifikasi, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan CCS, ABS, DNV GL, NK, Persetujuan masyarakat klasifikasi BV.