• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Selang Discharge

  • Discharge Hose karo Sandwich Flange

    Discharge Hose karo Sandwich Flange

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang discharge waja karo flange baja

    Selang discharge waja karo flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.

  • Selang banyu jet kanthi flange baja

    Selang banyu jet kanthi flange baja

    Selang banyu jet nganggo flange baja digunakake ing seret Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD).Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.

  • Selang discharge karo flange baja

    Selang discharge karo flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DISCHARGE HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) sing nyambung karo pipa HDPE lan pipa baja.