• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Pipa Pengerukan

  • Discharge Hose karo Sandwich Flange

    Discharge Hose karo Sandwich Flange

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Pengerukan Plastik Floater

    Pengerukan Plastik Floater

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang Karet Ngambang Tapered

    Selang Karet Ngambang Tapered

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang Karet Setengah Ngambang

    Selang Karet Setengah Ngambang

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Expansion Joint karo Sanwich Flange

    Expansion Joint karo Sanwich Flange

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang nyedhot karo Sandwich Flange

    Selang nyedhot karo Sandwich Flange

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • 11.8m selang karet ngambang utama

    11.8m selang karet ngambang utama

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap FLOATING HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

    Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge lan pipa HDPE sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.

  • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

    Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge lan pipa HDPE sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.

  • Floter plastik pengerukan warna ukuran disesuaikan

    Floter plastik pengerukan warna ukuran disesuaikan

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang discharge waja karo flange baja

    Selang discharge waja karo flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.

  • Selang banyu jet kanthi flange baja

    Selang banyu jet kanthi flange baja

    Selang banyu jet nganggo flange baja digunakake ing seret Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD).Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.

  • Selang Karet Ngambang Waja

    Selang Karet Ngambang Waja

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang nyedhot karo flange baja

    Selang nyedhot karo flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap saka SUCTION HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD).

  • Selang discharge karo flange baja

    Selang discharge karo flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DISCHARGE HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) sing nyambung karo pipa HDPE lan pipa baja.