• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Selang Ngambang

  • Selang Karet Ngambang Tapered

    Selang Karet Ngambang Tapered

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang Karet Setengah Ngambang

    Selang Karet Setengah Ngambang

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • 11.8m selang karet ngambang utama

    11.8m selang karet ngambang utama

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap FLOATING HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang Karet Ngambang Waja

    Selang Karet Ngambang Waja

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.