• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Pipa HDPE Kab

  • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

    Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge lan pipa HDPE sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.

  • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

    Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge lan pipa HDPE sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.