• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

HY Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

Katrangan singkat:

Produk basket transfer lepas pantai iki dirancang dening Chinese Ship and Marine Engineering Design and Research Institute (MARIC) lan entuk Sertifikat CE dening Verification Services Group miturut APISPEC lan 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes mriksa.


Detail Produk

Tag produk

HY OFFSHORE PERSONAL NYLON NET TRANSFER BASKET

Produk basket transfer lepas pantai iki dirancang dening Chinese Ship and Marine Engineering Design and Research Institute (MARIC) lan entuk Sertifikat CE dening Verification Services Group miturut APISPEC lan 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes mriksa.Transfer kru minangka fenomena sing penting ing kegiatan lepas pantai, utamane ing platform produksi minyak lan gas lepas pantai, instalasi tenaga angin lepas pantai lan proyek lepas pantai liyane.Offshore pribadi nilon net transfer basket uga bisa digunakake kahanan darurat.

 

STANDARD:EN 14502-1 standar, CE utawa sertifikasi ABS

 

SPESIFIKASI JENIS HY lan KINERJA:

Jinis Maks.wong Total Beban (kg)
HY-4 4 480
HY-5 5 500
HY-6 6 600
HY-8 8 800
HY-10 10 1000
HY-12 12 1200
HY-15 15 1500
HY-18 18 1800

 

CEGAHAN:

1, Padha kudu mung digunakake karo crane cocok karo SWL minangka ditampilake ing ndhuwur (tali kabel).

2, Personil sing nggunakake kranjang kudu nganggo sabuk safety sing dipasang ing kandhang.

3, Maks.Urip layanan 36 wulan.

4, Tali etc kudu dititi priksa sadurunge saben nggunakake.

5, Peralatan kasebut kudu dipriksa kanthi rutin miturut Hukum Nasional ing negara panggunaan.

6, Maks.Kacepetan angin nalika digunakake yaiku 7m/s.

APLIKASI:

Kanggo macem-macem jinis personel platform / kapal utawa ngangkat materi ing lepas pantai.

gambar001


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • HYL Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

      HYL Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

      HYL OFFSHORE PERSONAL NYLON NET TRANSFER BASKET Produk keranjang transfer lepas pantai iki dirancang dening Chinese Ship and Marine Engineering Design and Research Institute (MARIC) lan entuk Sertifikat CE dening Grup Layanan Verifikasi miturut APISPEC lan 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes mriksa.Transfer kru minangka fenomena sing penting ing kegiatan lepas pantai, utamane ing platform produksi minyak lan gas lepas pantai, instalasi tenaga angin lepas pantai lan proyek lepas pantai liyane.Offshore per...

    • X Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

      X Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

      X OFFSHORE PERSONAL NYLON NET TRANSFER BASKET Produk keranjang transfer lepas pantai iki dirancang dening Chinese Ship and Marine Engineering Design and Research Institute (MARIC) lan entuk Sertifikat CE dening Grup Layanan Verifikasi miturut APISPEC lan 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes mriksa.Transfer kru minangka fenomena sing penting ing kegiatan lepas pantai, utamane ing platform produksi minyak lan gas lepas pantai, instalasi tenaga angin lepas pantai lan proyek lepas pantai liyane.Wong lepas pantai...