• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

PLANS lenga ATHABASCA kanggo Sumur anyar lan nyekel karbon ing LEISMER

Athabasca Oil Corp ujar manawa bakal nyisihake $ 120 yuta ing taun ngarep kanggo loro aset termal in-situ - Leismer lan Hangingstone.

Perusahaan kasebut ngrancang kanggo nggedhekake kapasitas Leismer dadi udakara 28.000 bbl / dina liwat tambahan 12 sumur sustaining lan infill.Proyek debottlenecking bakal kalebu upgrade menyang pabrik pangolahan minyak sing wis ana, lan kudu beroperasi kanthi lengkap ing pertengahan 2024.

Leismer rata-rata 21.600 bbl/dina ing Nopember, lan samesthine bakal metu saka 2023 udakara 24.000 bbl/dina.

Screen+Shot+2022-12-08+jam+12.44.59+PMlesimer-profil-produksi

MAJU KARBON CAPTURE
Athabasca uga ujar manawa bakal nggawe keputusan investasi pungkasan babagan implementasine panangkepan karbon ing Leismer.Perusahaan iki nggarap perusahaan cleantech Entropy Inc. kanggo ngembangake unit panangkep karbon modular, kanthi tujuan nggawe produksi Leismer "net zero".

Perusahaan kasebut ujar manawa ana ing jalur kanggo nggayuh target pengurangan emisi 30% ing taun 2025.

atha-oil-corp-ghg-intensitas

"Saka teknologi sing ditaksir, kita nemtokake manawa CCS minangka teknologi utama sing bakal nyedhiyakake owah-owahan langkah sing nambah rencana dekarbonisasi Athabasca."
- Pasir Minyak Athabasca

Gabungan, fasilitas SAGD Leismer lan Hangingstone ngasilake 31.000 bbl/dina ing kuartal katelu.Sakabèhé, Athabasca ujar manawa bakal ngasilake udakara 35.000 boe / dina taun ngarep, kalebu lenga entheng saka aset Montney lan Duvernay.

Asil taun lengkap 2022 samesthine bakal dilaporake tanggal 1 Maret 2023.

 

 


Wektu kirim: Dec-09-2022
Ndeleng: 2 Ndeleng