• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Keppel O&M ngirim kapal keruk hopper dual-bahan bakar kapindho menyang Van Oord

Keppel Offshore & Marine Ltd (Keppel O&M), liwat anak perusahaan sing duweke kabeh Keppel FELS Limited (Keppel FELS), wis ngirim kapal keruk hopper kaping pindho saka telung kapal keruk bahan bakar dual menyang perusahaan maritim Walanda, Van Oord.

Dijenengi Vox Apolonia, TSHD hemat energi dilengkapi fitur ijo lan nduweni kemampuan kanggo mlaku nganggo gas alam cair (LNG).Iku padha karo dredger pisanan, Vox Ariane, dikirim dening Keppel O&M ing April taun iki.Dredger nomer telu kanggo Van Oord, Vox Alexia, bakal dikirim ing taun 2023.

Pak Tan Leong Peng, Managing Director (Energi / Bisnis Anyar), Keppel O&M, ujar, "We are pleased kanggo ngirim kapal keruk dual-bahan bakar kapindho kanggo Van Oord, ndawakake rekaman trek kita ing ngirim bangunan anyar kualitas dhuwur lan prau lestari.LNG nduwe peran penting ing transisi energi resik.Liwat kemitraan sing terus-terusan karo Van Oord, kita seneng ndhukung transisi industri menyang masa depan sing luwih lestari kanthi ngirim kapal sing efisien kanthi fitur sing luwih ramah lingkungan.

Dibangun miturut syarat peraturan Tier III Organisasi Maritim Internasional (IMO), Vox Apolonia kanthi bendera Walanda nduweni kapasitas hopper 10,500 meter kubik lan kalebu sawetara fitur sing nyuda konsumsi bahan bakar lan emisi karbon.Kaya Vox Ariane, uga dilengkapi sistem sing inovatif lan lestari lan entuk Green Passport lan Notasi Kapal Bersih saka Bureau Veritas.

Vox-Apolonia

Pak Maarten Sanders, Manager Newbuilding Van Oord, ujar: "Van Oord setya nyuda pengaruhe marang owah-owahan iklim kanthi nyuda emisi lan dadi nol.Kita bisa nggawe paling maju kanthi nandur modal ing dekarbonisasi kapal kita, amarga kira-kira 95% jejak karbon Van Oord disambungake karo armada.

Miturut dheweke, pangiriman Vox Apolonia minangka tonggak penting liyane ing proses iki.Nalika ngrancang hopper LNG anyar, Van Oord fokus kanggo nyuda jejak karbon lan bisa digunakake kanthi luwih efisien kanthi nggunakake energi maneh lan nggunakake sistem otomatis kanthi optimal kanthi kombinasi drive listrik.

Vox Apolonia sing paling canggih dilengkapi otomatisasi tingkat dhuwur kanggo sistem laut lan pengerukan, uga akuisisi data onboard lan sistem kontrol terpadu kanggo nambah efisiensi lan penghematan biaya operasional.

TSHD duwe siji pipa nyedhot kanthi pompa dredge e-driven submerged, rong pompa dredge shore discharge, limang lawang ngisor, total daya dipasang 14,500 kW, lan bisa nampung 22 wong.


Wektu kirim: Dec-14-2022
Ndeleng: 2 Ndeleng