• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Pengerukan Pelabuhan Rio Grande karo TSHD HAM 318 Van Oord

Pejabat saka Portos RS - Autoridade Portuária dos Portos do RS nindakake kunjungan teknis ing kapal keruk hopper suction Van Oord (TSHD) HAM 318 wingi.

TSHD teka ing wilayah kasebut ing wulan kepungkur kanggo nindakake karya pengerukan pangopènan ing saluran akses menyang Pelabuhan Rio Grande

Raksasa Van Oord wis nggarap mbusak sedimen wiwit tanggal 24 November lan dina iki miwiti operasi pengerukan ing cedhak dermaga umum.

ham

Pakaryan pengerukan njaga kedalaman sing aman kanggo kegiatan pelabuhan.

Portos RS ujar manawa dheweke rencana nindakake kegiatan sing padha kanthi rutin kanggo nyegah silting ing saluran kasebut lan nyuda jumlah bahan sing bakal dikeruk.


Wektu kirim: Dec-12-2022
Ndeleng: 3 Ndeleng