• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Penghargaan bergengsi kanggo telung kapal keruk hopper sedot Van Oord

Van Oord wis menangaké Penghargaan Pengiriman KNVR Maritim 2022 amarga kontribusiné kanggo inovasi ing industri maritim Walanda, khususé kanthi komisioning trailing suction hopper dredgers Vox Ariane, Vox Alexia lan Vox Apolonia.

Penghargaan kasebut diwenehake ing Gala Penghargaan Maritim ing Rotterdam wulan kepungkur.

vanoord

Miturut juri, Van Oord ngenalake telung kapal keruk suction trailing nandhani minangka 'trailblazer kanggo standar internasional sing dituju kanggo nyuda pengaruh iklim lan lingkungan ing kemampuan teknologi sing kasedhiya'.

Pisanan saka telung kapal keruk hopper suction trailing dadi operasional ing taun iki, kanthi Vox Apolonia bakal diterusake ing awal taun ngarep.

Telung kapal kasebut bakal ngganti kapal keruk hopper suction trailing sing ana lan mbantu Van Oord ngrampungake tujuan modernisasi armada lan nggawe luwih efisien energi.

Kapal anyar kasebut dilengkapi sistem bahan bakar LNG.Desain sing efisien energi tegese kurang bahan bakar sing dibutuhake lan emisi karbon luwih murah.

Kapal keruk dibangun ing pekarangan Keppel Singmarine ing Singapura.

Van Oord nyebarke kapal keruk hopper trailing ing saindenging jagad ing macem-macem proyek, kalebu perlindungan pesisir, pangembangan pelabuhan, pendalaman saluran banyu lan reklamasi tanah.


Wektu kirim: Dec-05-2022
Ndeleng: 2 Ndeleng