• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Selang Komposit Transfer Minyak

Katrangan singkat:

1, Iku ukuran mall, bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.
2, Kang digunakake digunakake kanggo medium ngaturaken beda miturut ngganti lapisan utama lan materi peserta.
3, Faktor safety sing luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka:

Loading & unloading kanggo kapal menyang pantai, truk tank, produk lenga mobil rel/diesel.

 

KONSTRUKSI:

gambar001

tutup njaba Polyester PVC dilapisi werna
Kawat batin Baja tahan karat 316/Baja galvanis
Lining Polypropylene / Polytetrafluoroethylene (PTFE)
Kawat njaba Baja tahan karat 316/Baja galvanis
Kopling Karbon / Flange baja tahan karat / tailpiece lan ferrule / kopling

 

SPESIFIKASI DAN DATA TEKNIS:

ID (mm±4) 25 40 50 65 80 100 150 200 250 300
Dawane (m±5%) 20 16
Tekanan kerja (Mpa) 0.6-2.0 0.6-1.6
Min.tekanan burst 5X tekanan kerja (faktor keamanan 5:1)
Suhu (℃) -40 nganti 130
Resistansi listrik (Ω) Kopling baja karbon ≤ 10
Kopling baja tahan karat ≤ 20
Radius mlengkung (mm±100) 220 220 300 300 350 400 575 800 1000 1200
Max.elongation 10% ing tekanan kerja
Standar

FITUR:

1, Iku ukuran mall, bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.

2, Kang digunakake digunakake kanggo medium ngaturaken beda miturut ngganti lapisan utama lan materi peserta.

3, Faktor safety sing luwih dhuwur.

4, Selang komposit iki akeh jinis sambungan.

 

APLIKASI:

gambar003


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Selang Komposit Kimia Diameter Gedhe

      Selang Komposit Kimia Diameter Gedhe

      Pambuka: Digunakake kanggo nyedhot lan ngeculake hidrokarbon, pelarut, parafin saka kapal menyang pesisir, truk tangki, gerbong lan liya-liyane. KONSTRUKSI: Tutup njaba Polyester PVC dilapisi warna Kawat batin Stainless steel 316 / Lapisan baja galvanis Polipropilena / Polytetrafluoroethylene (PTFE) Kawat njaba Baja tahan karat 316/ Baja galvanis Kopling Karbon/ Flange baja tahan karat/ tailpiece lan ferrule/ kopling SPESIFIKASI DAN DATA TEKNIS: ID (mm±4) 25 40 5...

    • Selang Komposit Kimia Suhu Dhuwur

      Selang Komposit Kimia Suhu Dhuwur

      Pambuka: Digunakake kanggo nyedhot lan ngeculake hidrokarbon suhu sing luwih dhuwur, parafin, pabrik petrokimia lan lenga saka kapal menyang pantai, truk tangki, gerbong lan liya-liyane. (PTFE) Kawat luar Baja tahan karat 316/ Baja galvanis Kopling Karbon/ Flange baja tahan karat/ tailpiece lan ferrule/ kopling SPESIFIKASI DAN TEKNIK...