• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Fender karet

  • Fender busa PU warna kulit poliuretan utawa karet

    Fender busa PU warna kulit poliuretan utawa karet

    Fender busa PU warna duwe kulit karet utawa kulit poliuretan.Fender jenis iki minangka pilihan sing paling apik kanggo kisaran pasang surut sing gedhe lan kapal-kanggo-kapal.

    Fitur utama yaiku desain sing ora bisa dicelupake, reaksi sing luwih murah, panyerepan energi sing dhuwur lan instalasi sing gampang & cepet.

  • ID300mm LR inspeksi D jinis karet fender

    ID300mm LR inspeksi D jinis karet fender

    Fender karet tipe D minangka fender karet sing prasaja lan duwe ukuran standar kanggo macem-macem kapal lan pelabuhan.

    Fitur utama yaiku reaksi sing kurang, panyerepan energi sing cukup, tekanan lambung sing sithik lan instalasi sing gampang.Aksesoris utama yaiku jangkar baja sing gampang lan cepet dipasang.

  • Fender karet super sel karet alam anyar

    Fender karet super sel karet alam anyar

    Fender karet sel super akeh digunakake ing pelabuhan lan terminal utama ing donya amarga kesederhanaan, kinerja lan kekuatan sing dhuwur.Fender karet sel kasedhiya ing macem-macem ukuran standar lan bisa nyukupi kahanan sing beda.

    Fitur utama yaiku kinerja dhuwur, struktur sing cukup, desain sing kuwat, wis kabukten lan kinerja pf sing akeh.

    Aksesoris utama yaiku face pad, panel frontal, fad fixing, chain steel, U-ring lan liya-liyane.

  • Fender karet silinder dock dawa dawa

    Fender karet silinder dock dawa dawa

    Fender karet silinder duwe sejarah sing luwih dawa struktur karet fender sing duwe ukuran lan dawa kanggo prau lan pelabuhan lan digunakake akeh ing pelabuhan lan terminal utama ing donya.

    Fitur utama: reaksi kurang, panyerepan energi cukup, meksa lumahing sethitik, meksa awak kurang, instalasi Versatile, vertikal, horisontal, instalasi gampang lan reparasi.Iki ditrapake kanggo kapal kanthi ukuran lan dermaga sing beda-beda.

    Aksesoris utama fender karet silinder yaiku rantai baja lan bar baja.

  • Perfromance dhuwur lan fender karet super cone sing kuwat

    Perfromance dhuwur lan fender karet super cone sing kuwat

    Fender karet cone digunakake akeh ing bandar utama lan terminal ing donya amarga saka gamblang, kinerja dhuwur lan kekuatan.Wangun awak conical ndadekake fender conthong banget stabil sanajan ing amba komprèsi gedhe.

    Fitur utama yaiku defleksi gedhe, kinerja dhuwur, ukuran sing amba lan gampang & cepet nginstal.

    Aksesoris utama yaiku face pad, panel frontal, fad fixing, chain steel, U-ring lan liya-liyane.

  • Fender karet super arch penyerapan energi dhuwur

    Fender karet super arch penyerapan energi dhuwur

    Fender karet super arch minangka fender karet tradisional sing bisa dipasang karo bantalan pasuryan UHMW-PE utawa disambungake menyang panel baja.

    Fitur utama yaiku gaya reaksi sing kurang, panyerepan energi sing dhuwur, struktur sing prasaja, ukuran standar sing akeh lan gampang & cepet nginstal.

    Aksesoris utama yaiku bantalan lan jangkar UHMW-PE.

  • BV mriksa fender karet penumatic

    BV mriksa fender karet penumatic

    Fender pneumatik becik kanggo transfer ship-to-wharf lan ship-to-ship.Fender sing luwih gedhe biasane dipasang nganggo jaring-jinis rantai kanggo proteksi tambahan.

    Fitur wong gampang & cepet disebarake, reaksi sing luwih murah, panyerepan energi sing dhuwur lan gampang dipasang.

  • OEM ABS inspeksi tugboat karet fender

    OEM ABS inspeksi tugboat karet fender

    Fender karet tug duwe ukuran lan dawa sing amba, fitur fender karet jenis iki yaiku desain sing prasaja, ekonomi, struktur sing cukup, praktis lan liya-liyane.Bisa dipasang ing kapal tunda sing bisa digunakake luwih suwe sanajan ing kahanan sing ekstrim.Ana macem-macem ukuran kanggo macem-macem kapal.