• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Rantai Baja

  • Studless Lan Stud Offshore Mooring Chain

    Studless Lan Stud Offshore Mooring Chain

    Studless lan Stud Offshore Mooring Chain East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, moorings lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking canggih ...

  • Offshore Mooring Chain Aksesoris

    Offshore Mooring Chain Aksesoris

    Aksesoris Offshore Mooring Chain East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, moorings lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi tandha rantai canggih lan…

  • Aksesoris Rantai Jangkar

    Aksesoris Rantai Jangkar

    Aksesoris Rantai Jangkar East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai tambatan lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, tambatan lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking canggih lan…

  • Rantai Jangkar Studless Lan Stud

    Rantai Jangkar Studless Lan Stud

    East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, mooring lan proyek lepas pantai.

    Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking majeng lan staf pengalaman sing ngasilake sesuai karo standar nasional lan spesifikasi pengelasan masyarakat klasifikasi, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan CCS, ABS, DNV GL, NK, Persetujuan masyarakat klasifikasi BV.