• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Rantai Jangkar Studless Lan Stud

Katrangan singkat:

East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, mooring lan proyek lepas pantai.

Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking majeng lan staf pengalaman sing ngasilake sesuai karo standar nasional lan spesifikasi pengelasan masyarakat klasifikasi, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan CCS, ABS, DNV GL, NK, Persetujuan masyarakat klasifikasi BV.


Detail Produk

Tag produk

STUDLESS lan STUD jangkar CHAIN

 

East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, mooring lan proyek lepas pantai.

Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking majeng lan staf pengalaman sing ngasilake sesuai karo standar nasional lan spesifikasi pengelasan masyarakat klasifikasi, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan CCS, ABS, DNV GL, NK, Persetujuan masyarakat klasifikasi BV.

 

PARAMETER KINERJA:

 

Rantai Jangkar

INSPEKSI lan SERTIFIKAT:

                                                   Anchor Chain Test Sampling

1649904873

Tes Kinerja Fisik Rantai Jangkar

Sertifikat Rantai Jangkar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Aksesoris Rantai Jangkar

      Aksesoris Rantai Jangkar

      ACCESSORIES CHAIN ​​ANCHOR East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, chain mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, moorings lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking majeng lan staf pengalaman kita sing ngasilake sesuai karo standar nasional lan spesifikasi pengelasan masyarakat klasifikasi, lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan ...