• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Selang nyedhot karo flange baja

Katrangan singkat:

East Dredging bisa nawakake solusi lengkap saka SUCTION HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD).


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Selang nyedhot karo flange baja normal dituntut ing sirah seret TSHD lan CSD lan pompa wedhi yaiku selang sing dibutuhake ing kapal dredger lan pompa pengerukan.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.

ukuran

Diameter njero / ID 100~1100mm
Dawane / L 1000~2500mm
Ukuran flange PN 10, PN 16, PN 25 utawa selaras
Cathetan Ukuran liyane kasedhiya ing panyuwunan.

Konstruksi

1. Inner nyandhang lapisan: Black.wear lan karat tahan nyawiji karet alam lan Wear warning tape
2. Lapisan tulangan: Lapisan tekstil tarik dhuwur
3. Lapisan tutup njaba: Back.weather lan resistance abrasion karet alam lan tape Warning
4. Flange: Q235 Steel flange karo pentil
5. Marking: Timur Dredging

data teknis

Suhu sekitar operasi (℃) -20~50
Tekanan Kerja/WP(Mpa) 0,5 nganti 2,5
Tekanan Burst/BP(Mpa) 1.5~7.5
Cathetan Data teknis liyane kasedhiya ing panyuwunan.

Inspeksi & sertifikat

Kita nggunakake teknologi modern kanggo ngrancang lan nggawe, lan liwat tes lapangan sing ketat.

Tes ing ngisor iki kudu ditindakake:
● Tes bahan mentah kalebu karet alam, tekstil tensile, aditif karet (inspeksi sadurunge mlebu gudang).
● Priksa ukuran selang kalebu ukuran flange lan dawa.
● Priksa bobot.
● Tes tekanan kerja (yen ditemtokake, sampling).
● Tes mlengkung (yen ditemtokake, sampling).
● Tes vakum (yen ditemtokake, sampling).

Selang nyedhot karo flange baja

Departemen QC kita bakal mriksa saben produk lan nawakake LAPORAN PEMERIKSAAN PABRIK sadurunge dikirim.Kita uga bisa ngajak agensi inspeksi pihak katelu kanggo mriksa miturut syarat pelanggan.Agen inspeksi sing biasa kalebu Classification Society of China(CCS), Norway-Jerman(DNV-GL), United Stats(ABS), United Kingdom(LR) lan France(BV).

11.8m selang karet ngambang utama1

Packing lan pangiriman

Kauntungan: profesional, efisien, ekonomi lan lingkungan.

Duo kanggo produk kita ukuran gedhe lan abot, normal kita ora nggunakake kemasan sajrone pengiriman supaya bisa nyuda biaya.Dadi katrampilan pengepakan profesional penting, ora mung kudu nglindhungi produk, nanging uga kudu nglindhungi kontaner, kendaraan lan personel.Kekuwatan inti kita asale saka pengalaman kerja pirang-pirang taun lan sikap tanggung jawab.

Jumlah selang nyedhot yaiku 2 potong utawa 4 potong, mula kita bisa nggunakake pallet baja & kayu utawa kothak kayu kanggo ngemas.

1-Discharrge selang karo baja flange2

Aplikasi

Duo kanggo pangembangan kapal pengerukan sing terus-terusan, Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) lan Cutter Suction Dredger (CSD) minangka kapal keruk utamane ing saindenging jagad.Duo kanggo kahanan konstruksi sing rumit kalebu karang, watu karang, granit lan liya-liyane, selang pembuangan lapis baja kanthi efektif ngatasi masalah kasebut.Selang ngambang nyedhiyakake efisiensi instalasi lan nyuda dampak angin lan ombak ing proyek lepas pantai.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

      Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

      Katrangan Pipa HDPE tanpa flange bisa disambungake karo selang karet discharge utawa pipa baja sawise welding flange mburi lan baja flange.Kita uga bisa nyedhiyakake peralatan las.Fitur utama pipa HDPE yaiku bobot entheng, keluwesan, tahan abrasi lan bisa didaur ulang.PE Floater bisa menehi daya apung ing proyek banyu.ukuran...

    • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

      Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

      Katrangan Pipa HDPE bisa disambungake karo selang karet discharge utawa pipa baja liwat flange.Fitur utama pipa HDPE yaiku bobot entheng, keluwesan, tahan abrasi lan bisa didaur ulang.PE Floater bisa menehi daya apung ing proyek banyu.Ukuran diameter luar/OD 280~800mm...

    • Selang discharge karo flange baja

      Selang discharge karo flange baja

      Katrangan Selang discharge karo flange baja minangka selang pengerukan sing paling umum lan bisa nyambung karo pipa baja utawa pipa HDPE ing lepas pantai lan ing darat sing bisa dikirim menyang karang, watu karang, granit ing situs proyek pengerukan.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.ukuran...

    • Discharge Hose karo Sandwich Flange

      Discharge Hose karo Sandwich Flange

      Selang Discharge karo Sandwich Flange Selang keruk sing kita sediaake yaiku linuwih lan safety lengkap sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.Selang discharge karo flange sandwich minangka selang pengerukan sing paling umum lan bisa nyambung karo ste...

    • Floter plastik pengerukan warna ukuran disesuaikan

      Floter plastik pengerukan warna ukuran disesuaikan

      Deskripsi Dredging plastic floater digunakake kanggo pipa baja lan HDPE utawa pipa baja sing menehi daya apung.Iki digawe ing polythene float lan busa sel tertutup.Dhiameter njaba HDE lan pipa baja mutusake diameter jero PE floater lan ukuran floater diowahi miturut kabutuhan apung.Fitur utama yaiku bobot entheng, daya apung sing luwih dhuwur, ekonomis lan bisa didaur ulang, ing wektu sing padha ...

    • Expansion Joint karo Sanwich Flange

      Expansion Joint karo Sanwich Flange

      Sambungan Ekspansi karo Flange Sandwich Selang sambungan ekspansi sing kita sediaake nduweni keandalan lan safety lengkap lan bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.Sambungan ekspansi karo flange sandwich dituntut ing kepala seret TSHD lan CSD lan pompa pasir.Gabungan ekspansi jinis iki bisa mbantu ngeruk pipa kanggo nyuda panyerepan kejut.Kita bisa nggawe macem-macem ...