• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Kabar

  • Kabar Liburan Taun Anyar Imlek 2023

    Kabar Liburan Taun Anyar Imlek 2023

    Ndeleng: 2 Ndeleng
    Liburan Taun Anyar Imlek 2023: Saka 1.21 nganti 1.27 Taun Anyar Imlek China: Kanggo kabeh kanca, pikiran sing paling anget & paling apik kanggo sampeyan lan kulawarga!Sugeng Taun Anyar Imlek China 2023! Saka kita kabeh ing Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd.
    Waca liyane
  • TSHD Albatros siap kanggo pengerukan biennial Port Taranaki

    TSHD Albatros siap kanggo pengerukan biennial Port Taranaki

    Ndeleng: 2 Ndeleng
    The trailing suction hopper dredger (TSHD) Albatros bakal bali menyang Pelabuhan Taranaki minggu ngarep kanggo nindakake pengerukan pangopènan biennial saluran pengiriman.Ngilangi pasir lan endapan, sing didorong menyang pelabuhan kanthi arus lan gelombang sing dominan ...
    Waca liyane
  • Knowledge Marine menang pesenan kerja Mangrol tambahan saka DCI

    Knowledge Marine menang pesenan kerja Mangrol tambahan saka DCI

    Ndeleng: 3 Ndeleng
    Ing Mei 2022, Knowledge Marine & Engineering Works (KMEW) nampa kontrak pengerukan setaun senilai Rs 67.85 crore ($8,2 yuta) saka Dredging Corporation of India (DCI) kanggo fasilitas Pelabuhan Mangrol Fishing kanggo pengerukan modal ing hard rock.Karya sing lagi ditindakake yaiku 50% ...
    Waca liyane
  • EKSKLUSIF: Proyek reklamasi pelabuhan paling gedhe ing donya wis rampung

    EKSKLUSIF: Proyek reklamasi pelabuhan paling gedhe ing donya wis rampung

    Ndeleng: 2 Ndeleng
    DL E&C ujar manawa dheweke wis ngrampungake pembangunan TPA Singapore Tuas Terminal 1.Singapura saiki lagi nggarap proyek Terminal Tuas kanggo nggawe pelabuhan paling gedhe ing donya.Nalika kabeh patang fase proyek rampung ing taun 2040, bakal dilahirake maneh minangka ...
    Waca liyane
  • Salam Mangsa saka Marinir Timur

    Salam Mangsa saka Marinir Timur

    Ndeleng: 2 Ndeleng
    Kanggo kabeh kanca-kanca, pikiran sing paling anget & paling apik kanggo sampeyan lan kulawarga!Sugeng Natal lan Taun Anyar 2023! Saka kita kabeh ing Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd.
    Waca liyane
  • Keppel O&M ngirim kapal keruk hopper dual-bahan bakar kapindho menyang Van Oord

    Keppel O&M ngirim kapal keruk hopper dual-bahan bakar kapindho menyang Van Oord

    Ndeleng: 3 Ndeleng
    Keppel Offshore & Marine Ltd (Keppel O&M), liwat anak perusahaan sing duweke kabeh Keppel FELS Limited (Keppel FELS), wis ngirim kapal keruk hopper kaping pindho saka telung kapal keruk bahan bakar dual menyang perusahaan maritim Walanda, Van Oord.Dijenengi Vox Apolonia, TSHD hemat energi dilengkapi ...
    Waca liyane
  • Pengerukan Pelabuhan Rio Grande karo TSHD HAM 318 Van Oord

    Pengerukan Pelabuhan Rio Grande karo TSHD HAM 318 Van Oord

    Ndeleng: 4 Ndeleng
    Pejabat saka Portos RS - Autoridade Portuária dos Portos do RS nindakake kunjungan teknis ing kapal keruk hopper suction Van Oord (TSHD) HAM 318 wingi.TSHD teka ing wilayah kasebut wulan kepungkur kanggo nindakake karya pengerukan pangopènan ing saluran akses t...
    Waca liyane
  • Valeura negesake tanker panyimpenan kanggo proyek Wassana lepas pantai Thailand

    Valeura negesake tanker panyimpenan kanggo proyek Wassana lepas pantai Thailand

    Ndeleng: 17 Ndeleng
    Staff lepas pantai Courtesy Valeura Energy "MEETING UMUM TAHUNAN 23 JUNI 2022" presentasi.Akuisisi Teluk Thailand nyedhiyakake tim operasi lan manajemen anyar kanggo Valeura ing Thailand.CALGARY, Kanada - Valeura Energy wis mlebu definiti ...
    Waca liyane
  • PLANS lenga ATHABASCA kanggo Sumur anyar lan nyekel karbon ing LEISMER

    PLANS lenga ATHABASCA kanggo Sumur anyar lan nyekel karbon ing LEISMER

    Ndeleng: 3 Ndeleng
    Athabasca Oil Corp ujar manawa bakal nyisihake $ 120 yuta ing taun ngarep kanggo loro aset termal in-situ - Leismer lan Hangingstone.Perusahaan kasebut ngrancang kanggo nggedhekake kapasitas Leismer dadi udakara 28.000 bbl / dina liwat tambahan 12 sumur sustaining lan infill.Debottleneck ...
    Waca liyane
  • Penghargaan bergengsi kanggo telung kapal keruk hopper sedot Van Oord

    Penghargaan bergengsi kanggo telung kapal keruk hopper sedot Van Oord

    Ndeleng: 3 Ndeleng
    Van Oord wis menangaké Penghargaan Pengiriman KNVR Maritim 2022 amarga kontribusiné kanggo inovasi ing industri maritim Walanda, khususé kanthi komisioning trailing suction hopper dredgers Vox Ariane, Vox Alexia lan Vox Apolonia.Penghargaan kasebut diwenehake ing Gala Penghargaan Maritim ...
    Waca liyane
  • TSHD Galileo Galilei miwiti nggarap proyek Vreed en Hoop ing Guyana

    TSHD Galileo Galilei miwiti nggarap proyek Vreed en Hoop ing Guyana

    Ndeleng: 5 Ndeleng
    Salah sawijining kapal hopper paling gedhe ing donya, Galileo Galilei Jan De Nul Group wis teka ing Guyana kanggo miwiti proyek pangembangan Vreed-en-Hoop.Miturut NRG Holdings Incorporated, konsorsium ing mburi proyek kasebut, rawuh saka TSHD Galileo Galilei nandhani ...
    Waca liyane
  • DISKON MINYAK HEAVY Mbalik menyang TINGKAT PRE-CURTAILMENT AS PIPA ISI maneh

    DISKON MINYAK HEAVY Mbalik menyang TINGKAT PRE-CURTAILMENT AS PIPA ISI maneh

    Ndeleng: 4 Ndeleng
    Patokan lenga abot Alberta, Western Canadian Select (WCS), mungkasi minggu ing ngisor US $ 50 saben tong kanggo pisanan wiwit pungkasan taun kepungkur.Sing murah 2022 sing anyar disalahake kanggo ngedhunake rega minyak ing umum, nanging biasane amarga nyebarake bedane minyak abot Kanada ...
    Waca liyane
  • Dredge Dubuque nanggapi misi pengerukan kritis ing Kali Merah

    Dredge Dubuque nanggapi misi pengerukan kritis ing Kali Merah

    Ndeleng: 4 Ndeleng
    Dredger suction cutter (CSD) Dubuque mangkat saka Pelabuhan Vicksburg minggu kepungkur kanggo misi pengerukan kritis ing sadawane Kali Merah kanggo nanggepi kahanan banyu sing sithik.Kahanan garing ing saindenging Lembah Kali Mississippi nyebabake kedadeyan banyu sithik ing sisih ngisor Missi ...
    Waca liyane
  • Proyek paling gedhe ing sejarah Bosalis 42 persen rampung

    Proyek paling gedhe ing sejarah Bosalis 42 persen rampung

    Ndeleng: 4 Ndeleng
    Bandara Internasional Manila Anyar (NMIA) - bandara paling gedhe ing Filipina - entuk kemajuan.Miturut update proyek paling anyar saka Departemen Perhubungan (DOTr), operasi pembangunan tanah saiki wis rampung 42 persen.Kanthi taksiran nilai ...
    Waca liyane
  • Port of Bari Dredging Expansion FOTO nganyari Jan De Nul

    Port of Bari Dredging Expansion FOTO nganyari Jan De Nul

    Ndeleng: 5 Ndeleng
    Jan De Nul nerbitake video sing apik tenan iki sing jenenge 'Ngadhepi watu gamping Calcare di Bari ing Italia'.Pelabuhan Bari minangka salah sawijining titik fokus ekonomi utama ing Italia Kidul.Kanggo nggawe wilayah kasebut siap nampa kapal sing luwih gedhe lan luwih gedhe, Jan De Nul mbantu mbangun ...
    Waca liyane
  • Dutra keruk sibuk ing Saluran Kapal Seluler

    Dutra keruk sibuk ing Saluran Kapal Seluler

    Ndeleng: 6 Ndeleng
    Aset paling anyar Dutra Group, dredge CB Harry S, bebarengan karo DB Paula Lee, nggedhekake lan nggedhekake Saluran Kapal Seluler ing Mobile, AL.Proyek pengerukan multi-fase iki ditindakake kanggo nggawa kapal sing luwih gedhe lan luwih jero menyang Pelabuhan Mobile.Fase 4 Mo...
    Waca liyane
  • Orion Marine mbaptis kapal keruk sedot paling anyar Lavaca

    Orion Marine mbaptis kapal keruk sedot paling anyar Lavaca

    Ndeleng: 7 Ndeleng
    Orion Marine Group bubar ngrampungake komisioning kapal keruk sedot pemotong (CSD) Lavaca paling anyar.Pembaptisan CSD ditindakake wingi ing Port Lavaca, Texas.Sajrone 15 wulan kepungkur, kapal keruk wis rampung dibangun maneh, kalebu ...
    Waca liyane
  • Pembaptisan kapal keruk Orion Marine anyar kanggo sesuk

    Pembaptisan kapal keruk Orion Marine anyar kanggo sesuk

    Ndeleng: 6 Ndeleng
    Orion Marine Group wis ngrampungake komisioning kapal keruk sedot pemotong (CSD) Lavaca paling anyar.Upacara pembaptisan kapal anyar bakal ditindakake sesuk, 10 November 2022, ing Port Lavaca, Texas jam 1:30 sore.Lavaca wis dilengkapi ...
    Waca liyane
  • East Marine rampung pesenan fender jinis D

    East Marine rampung pesenan fender jinis D

    Ndeleng: 6 Ndeleng
    East marine mung rampung pesenan sawetara Fenders karet jinis D lan steeldoor lan aluminun jendhela wayahe.Sawise tes impermeablity ukuran lan banyu, lagi dikempalken lan nunggu dikirim menyang klien kita.Fender karet jinis D yaiku 300 × 300mm.Karet jenis iki bisa ...
    Waca liyane
  • Dutra pengerukan Kali Sacramento 30 ft Channel

    Dutra pengerukan Kali Sacramento 30 ft Channel

    Ndeleng: 8 Ndeleng
    Awal taun iki, Dutra Group entuk kontrak saka Korps Angkatan Darat kanggo pengerukan pangopènan taunan saka Sacramento River Deep Water Channel (DWSC).Proyek kasebut kalebu pengerukan taunan Kali Sacramento DWSC nganti -30-ft (MLLW) ditambah 1-ft saka ambane sing dibayar lan trans...
    Waca liyane
  • Rohde Nielsen mbungkus proyek Nogersund

    Rohde Nielsen mbungkus proyek Nogersund

    Ndeleng: 7 Ndeleng
    Awal taun iki, Rohde Nielsen menang kontrak dening klien NCC, sing ana hubungane karo transportasi banyu limbah saka pulo Hanö menyang fasilitas perawatan limbah ing Nogersund, Swedia.Ruang lingkup kontrak kalebu pengerukan parit sing dawane 6 km, ing jero banyu saka -3m nganti -30m....
    Waca liyane
  • Exxon Mobil melu MODEC kanggo Uaru FPSO FEED

    Exxon Mobil melu MODEC kanggo Uaru FPSO FEED

    Ndeleng: 6 Ndeleng
    Staf lepas pantai TOKYO, Jepang — MODEC bakal nindakake FEED kanggo FPSO kanggo pangembangan Uaru Exxon Mobil ing Blok Stabroek lepas pantai Guyana.Perusahaan kasebut uga bakal njupuk langkah kanggo ngamanake awak desain anyar M350TM sing kapindho kanggo layanan FPSO.Sawise rampung FEE ...
    Waca liyane
  • TSHD Dredger Galileo Galilei mangkat Matinhos, Brazil

    TSHD Dredger Galileo Galilei mangkat Matinhos, Brazil

    Ndeleng: 6 Ndeleng
    Jan De Nul Group wis kasil ngrampungake proyek renourishment pantai Matinhos ing Brasil.Miturut Dieter Dupuis, Manajer Proyek ing Jan De Nul, minggu kepungkur - ing ngarsane pamrentah negara Paraná - Jan De Nul Group ...
    Waca liyane
  • Ngembangake pelabuhan anyar ing Nador, Maroko, dening Jan De Nul

    Ngembangake pelabuhan anyar ing Nador, Maroko, dening Jan De Nul

    Ndeleng: 6 Ndeleng
    Maroko tetep setya kanthi strategis kanggo pangembangan wilayahe.Jan De Nul uga melu ing pangembangan wilayah lor-wétan kanthi nyadari platform pelabuhan industri terpadu ing pesisir Mediterania sing diarani Nador West-Med (NWM).NWM p...
    Waca liyane
  • East Marine dadi Keanggotaan Perusahaan - CEDA

    East Marine dadi Keanggotaan Perusahaan - CEDA

    Ndeleng: 7 Ndeleng
    Rayakan Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd(East Marine) dadi Keanggotaan Perusahaan Central Dredging Association (CEDA) sawise ditinjau lan disetujoni CEDA.CEDA minangka otoritas sing mapan lan forum independen sing unggul kanggo komunitas pengerukan profesional, lan ...
    Waca liyane
  • Konstruksi Maritim nampa kontrak pengerukan $70M kanggo njaga pelabuhan WA kanthi aman

    Konstruksi Maritim nampa kontrak pengerukan $70M kanggo njaga pelabuhan WA kanthi aman

    Ndeleng: 7 Ndeleng
    Armada komersial lan rekreasi Australia Kulon bakal entuk manfaat saka penghargaan kontrak pengerukan jangka panjang sing bakal njamin kedalaman navigasi sing aman ing pelabuhan prau lan lokasi prahu utama liyane ing saindenging Negara.Sawise proses pengadaan dening Departemen ...
    Waca liyane
  • Packing & Pangiriman Gedhe Diamater Ngambang Selang Miturut Wadhah

    Packing & Pangiriman Gedhe Diamater Ngambang Selang Miturut Wadhah

    Ndeleng: 7 Ndeleng
    Kemasan diameter jero gedhe #floatinghose diimpor ing proses pangiriman & pengiriman.Dadi katrampilan pengepakan pengalaman profesional lan sugih penting, ora mung kudu nglindhungi produk, nanging uga kudu nglindhungi kontaner, kendaraan lan personel.Sembarang minat...
    Waca liyane
  • Kampanye pengerukan Waterford disetel ing pungkasan Oktober

    Kampanye pengerukan Waterford disetel ing pungkasan Oktober

    Ndeleng: 7 Ndeleng
    Baggerbedrijf De Boer BV/Dutch Dredging bakal miwiti kerja ing kampanye pengerukan pangopènan sabanjure ing Pelabuhan Waterford, Irlandia Kidul-Wétan.Kaya sing dilaporake, hopper dredger Amazone minggu ngarep bakal nganakake kegiatan pengerukan ing sekitar Duncannon Bar, Cheekpoin...
    Waca liyane
  • TAMPILAN MINYAK ALBERTA MAMPU LAIN KANADIAN, AS BP metu saka pasir lenga

    TAMPILAN MINYAK ALBERTA MAMPU LAIN KANADIAN, AS BP metu saka pasir lenga

    Ndeleng: 8 Ndeleng
    Cenovus Energy ngumumake tuku 50% saham BP ing proyek Sunrise in-situ, dumunung ing sisih wétan Fort McKay.Sunrise miwiti operasi ing pungkasan taun 2014, lan wiwitane dikembangake dening Husky Energy.Cenovus entuk 50% saham ing fasilitas kasebut sawise tuku ...
    Waca liyane
  • Boskalis nggawa papat dredger kanggo kampanye Noordwijk

    Boskalis nggawa papat dredger kanggo kampanye Noordwijk

    Ndeleng: 8 Ndeleng
    Wis pirang-pirang dekade, Boskalis wis sukses nindakake karya replenishment pantai lan pesisir kanggo nguatake garis pantai ing saindenging Eropa.Perusahaan kasebut saiki kerja ing Pulo Wadden Texel lan cedhak Noordwijk ing Walanda, lan ing musim semi 2023 ing ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3