• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Produk

  • X Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

    X Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

    Produk basket transfer lepas pantai iki dirancang dening Chinese Ship and Marine Engineering Design and Research Institute (MARIC) lan entuk Sertifikat CE dening Verification Services Group miturut APISPEC lan 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes mriksa.

  • Studless Lan Stud Offshore Mooring Chain

    Studless Lan Stud Offshore Mooring Chain

    Studless lan Stud Offshore Mooring Chain East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, moorings lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking canggih ...

  • Offshore Mooring Chain Aksesoris

    Offshore Mooring Chain Aksesoris

    Aksesoris Offshore Mooring Chain East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai mooring lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, moorings lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi tandha rantai canggih lan…

  • Aksesoris Rantai Jangkar

    Aksesoris Rantai Jangkar

    Aksesoris Rantai Jangkar East Marine bisa nawakake solusi lengkap rantai jangkar, rantai tambatan lepas pantai lan aksesoris kanggo klien kanggo kapal, platform lepas pantai, tambatan lan proyek lepas pantai.Kekuwatan inti kita asale saka peralatan produksi chain-marking canggih lan…

  • HYL Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

    HYL Offshore Pribadi Nylon Net Transfer Basket

    Produk basket transfer lepas pantai iki dirancang dening Chinese Ship and Marine Engineering Design and Research Institute (MARIC) lan entuk Sertifikat CE dening Verification Services Group miturut APISPEC lan 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes mriksa.

  • Selang Komposit Kimia Suhu Dhuwur

    Selang Komposit Kimia Suhu Dhuwur

    Digunakake kanggo nyedhot lan ngeculake hidrokarbon suhu sing luwih dhuwur, parafin, pabrik petrokimia lan lenga saka kapal menyang pantai, truk tangki, gerbong lan liya-liyane.

  • Selang Komposit Kimia Diameter Gedhe

    Selang Komposit Kimia Diameter Gedhe

    Digunakake kanggo nyedhot lan ngeculake hidrokarbon, pelarut, parafin saka kapal menyang pesisir, truk tank, railcar lan liya-liyane.

  • Perlengkapan Tambahan Selang Minyak lan Laut

    Perlengkapan Tambahan Selang Minyak lan Laut

    A sawetara saka sudhut peralatan ancillaries kalebu item penting kanggo nggawe rakitan selang selang lengkap, lan kanggo aman nggunakake hoses individu.

  • Selang Kapal Selam Karkas Ganda

    Selang Kapal Selam Karkas Ganda

    1) Inner Lining - NBR (Vulcanized seamless tube)
    2) Karkas Utama - Kabel poliester lan kawat baja
    3) Bahan flotasi - Busa sel tertutup (Mung kanggo selang ngambang)
    4) Tutup njaba - Tutup elastomer sing dikuatake kain

  • Selang Ngambang Karkas Ganda

    Selang Ngambang Karkas Ganda

    1) FPSO: Ngambang Panyimpenan lan Offloading Produksi
    2) ST: Shuttle Tanker
    3) ERC: Kopling Rilis Darurat
    4) HEV: Selang End Valve

  • Discharge Hose karo Sandwich Flange

    Discharge Hose karo Sandwich Flange

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Pengerukan Plastik Floater

    Pengerukan Plastik Floater

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang Karet Ngambang Tapered

    Selang Karet Ngambang Tapered

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang Karet Setengah Ngambang

    Selang Karet Setengah Ngambang

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Expansion Joint karo Sanwich Flange

    Expansion Joint karo Sanwich Flange

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang nyedhot karo Sandwich Flange

    Selang nyedhot karo Sandwich Flange

    wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Fender busa PU warna kulit poliuretan utawa karet

    Fender busa PU warna kulit poliuretan utawa karet

    Fender busa PU warna duwe kulit karet utawa kulit poliuretan.Fender jenis iki minangka pilihan sing paling apik kanggo kisaran pasang surut sing gedhe lan kapal-kanggo-kapal.

    Fitur utama yaiku desain sing ora bisa dicelupake, reaksi sing luwih murah, panyerepan energi sing dhuwur lan instalasi sing gampang & cepet.

  • Perfromance dhuwur lan fender karet super cone sing kuwat

    Perfromance dhuwur lan fender karet super cone sing kuwat

    Fender karet cone digunakake akeh ing bandar utama lan terminal ing donya amarga saka gamblang, kinerja dhuwur lan kekuatan.Wangun awak conical ndadekake fender conthong banget stabil sanajan ing amba komprèsi gedhe.

    Fitur utama yaiku defleksi gedhe, kinerja dhuwur, ukuran sing amba lan gampang & cepet nginstal.

    Aksesoris utama yaiku face pad, panel frontal, fad fixing, chain steel, U-ring lan liya-liyane.

  • Fender karet super arch penyerapan energi dhuwur

    Fender karet super arch penyerapan energi dhuwur

    Fender karet super arch minangka fender karet tradisional sing bisa dipasang karo bantalan pasuryan UHMW-PE utawa disambungake menyang panel baja.

    Fitur utama yaiku gaya reaksi sing kurang, panyerepan energi sing dhuwur, struktur sing prasaja, ukuran standar sing akeh lan gampang & cepet nginstal.

    Aksesoris utama yaiku bantalan lan jangkar UHMW-PE.

  • ID300mm LR inspeksi D jinis karet fender

    ID300mm LR inspeksi D jinis karet fender

    Fender karet tipe D minangka fender karet sing prasaja lan duwe ukuran standar kanggo macem-macem kapal lan pelabuhan.

    Fitur utama yaiku reaksi sing kurang, panyerepan energi sing cukup, tekanan lambung sing sithik lan instalasi sing gampang.Aksesoris utama yaiku jangkar baja sing gampang lan cepet dipasang.

  • Fender karet silinder dock dawa dawa

    Fender karet silinder dock dawa dawa

    Fender karet silinder duwe sejarah sing luwih dawa struktur karet fender sing duwe ukuran lan dawa kanggo prau lan pelabuhan lan digunakake akeh ing pelabuhan lan terminal utama ing donya.

    Fitur utama: reaksi kurang, panyerepan energi cukup, meksa lumahing sethitik, meksa awak kurang, instalasi Versatile, vertikal, horisontal, instalasi gampang lan reparasi.Iki ditrapake kanggo kapal kanthi ukuran lan dermaga sing beda-beda.

    Aksesoris utama fender karet silinder yaiku rantai baja lan bar baja.

  • Fender karet super sel karet alam anyar

    Fender karet super sel karet alam anyar

    Fender karet sel super akeh digunakake ing pelabuhan lan terminal utama ing donya amarga kesederhanaan, kinerja lan kekuatan sing dhuwur.Fender karet sel kasedhiya ing macem-macem ukuran standar lan bisa nyukupi kahanan sing beda.

    Fitur utama yaiku kinerja dhuwur, struktur sing cukup, desain sing kuwat, wis kabukten lan kinerja pf sing akeh.

    Aksesoris utama yaiku face pad, panel frontal, fad fixing, chain steel, U-ring lan liya-liyane.

  • Selang discharge waja karo flange baja

    Selang discharge waja karo flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.

  • 11.8m selang karet ngambang utama

    11.8m selang karet ngambang utama

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap FLOATING HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

    Pipa HDPE bahan anyar 11,8m kanthi flange baja

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge lan pipa HDPE sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.

  • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

    Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

    Selang dredge lan pipa HDPE sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.

  • Floter plastik pengerukan warna ukuran disesuaikan

    Floter plastik pengerukan warna ukuran disesuaikan

    East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DREDGING PIPLEINE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.

  • Selang banyu jet kanthi flange baja

    Selang banyu jet kanthi flange baja

    Selang banyu jet nganggo flange baja digunakake ing seret Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD).Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.

  • BV mriksa fender karet penumatic

    BV mriksa fender karet penumatic

    Fender pneumatik becik kanggo transfer ship-to-wharf lan ship-to-ship.Fender sing luwih gedhe biasane dipasang nganggo jaring-jinis rantai kanggo proteksi tambahan.

    Fitur wong gampang & cepet disebarake, reaksi sing luwih murah, panyerepan energi sing dhuwur lan gampang dipasang.

  • OEM ABS inspeksi tugboat karet fender

    OEM ABS inspeksi tugboat karet fender

    Fender karet tug duwe ukuran lan dawa sing amba, fitur fender karet jenis iki yaiku desain sing prasaja, ekonomi, struktur sing cukup, praktis lan liya-liyane.Bisa dipasang ing kapal tunda sing bisa digunakake luwih suwe sanajan ing kahanan sing ekstrim.Ana macem-macem ukuran kanggo macem-macem kapal.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2