• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Valeura negesake tanker panyimpenan kanggo proyek Wassana lepas pantai Thailand

Staff lepas pantai

Valeura Energy "MEETING UMUM TAHUNAN 23 JUNI 2022" presentasi.

Teluk_of_Thailand_Acquisition.638a2c2a6ef0f

Akuisisi Teluk Thailand nyedhiyakake tim operasi lan manajemen anyar kanggo Valeura ing Thailand.

CALGARY, Kanada - Valeura Energy wis mlebu persetujuan definitif karo PT Samudra Alam Transport kanggo nyewa kapal tanker minyak mentah kanggo nyimpen produksi saka pembangunan lapangan minyak Wassana ing Teluk Thailand.

Kapal tanker Panamax, MT Vula, kanthi kapasitas panyimpenan 460.000 bbl, kemungkinan bakal diganti jeneng dadi MT Jaka Tarub.

Sawise program kerja reresik lan modifikasi sing bakal ditindakake, program kasebut bakal cocog karo sistem tambatan lan pemuatan minyak mentah ing Lapangan Wassana.

Banjur kudu teka ing lapangan ing awal Januari.Valeura banjur bakal ngupaya nerusake operasi produksi sanalika bisa.

 


Wektu kirim: Dec-10-2022
Ndeleng: 16 Ndeleng