• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Selang Karet Ngambang Waja

Katrangan singkat:

wetanPengerukanbisa nawakake solusi lengkap sakaDREDGING PIPLEINE kanggoTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) ing pengerukan pelabuhan & saluran lan mbalekake tanah saka proyek segara.


Detail Produk

Tag produk

Selang Karet Ngambang Waja

Selang dredge sing diwenehake yaiku linuwih lan safety sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.
Selang karet ngambang waja duwe lapisan buoyancy lan ngambang ing banyu sing digunakake.Selang jinis iki nyedhiyakake efisiensi instalasi lan nyuda pengaruh angin lan ombak ing proyek lepas pantai.Perusahaan Pengerukan Shanghai, Perusahaan Pengerukan Guangzhou, Jan de Nul, Boskalis, Van Oord lan perusahaan pengerukan internasional liyane nggunakake selang karet ngambang iki ing saindenging jagad.Selang ngambang waja luwih tahan karat tinimbang selang karet ngambang sing bisa digunakake kanggo kahanan pengerukan sing angel lan rumit.

DIMENSI

1, diameteripun Inner / ID: 200 ~ 1100mm
2, Dawane / L: 11800mm
3, Ukuran Flange: PN10, PN16, PN25 utawa disesuaikan
Cathetan: Ukuran liyane kasedhiya ing panyuwunan.

KONSTRUKSI lan MATERIAL

1, Lapisan nyandhang: Ireng, nyandhang lan karat campuran karet alam lan Wear warning tape, HB 400 nyandhang ring
2, lapisan tulangan: Lapisan tekstil tarik dhuwur
3, Lapisan tutup njaba: Mbalik, cuaca lan tahan abrasi karet alam lan pita Peringatan
4, Flange: Q235 Steel flange karo puting susu
5, Marking: Pengerukan Timur

DATA TEKNIS

1, suhu sekitar operasi (℃): -20 ~ 50
2, Tekanan Kerja/WP(Mpa): 0.5~2.5
3, Tekanan Burst/BP(Mpa): 1.5~7.5
Cathetan: Data teknis liyane kasedhiya ing panyuwunan.

INSPEKSI & SERTIFIKAT

Kita nggunakake teknologi modern kanggo ngrancang lan nggawe, lan liwat tes lapangan sing ketat.
Tes ing ngisor iki kudu ditindakake:
- Tes bahan mentah kalebu karet alam, tekstil tarik, aditif karet (inspeksi sadurunge mlebu gudang)
-Priksa ukuran selang kalebu ukuran flange lan dawa
- Priksa bobot
- Tes tekanan kerja (yen ditemtokake, sampling)
- Tes bending (yen ditemtokake, sampling)
- Uji daya apung (yen ditemtokake, sampling)

11.8m selang karet ngambang utama

Departemen QC kita bakal mriksa saben produk lan nawakake LAPORAN PEMERIKSAAN PABRIK sadurunge dikirim.Kita uga bisa ngajak agensi inspeksi pihak katelu kanggo mriksa miturut syarat pelanggan.Agen inspeksi sing biasa kalebu Classification Society of China (CCS), Norwegia-Jerman (DNV-GL), United Stats (ABS), Inggris Raya (LR) lan Prancis (BV).

11.8m selang karet ngambang utama1

PACKING & PENGIRIMAN

Kauntungan: profesional, efisien, ekonomi lan lingkungan
Duo kanggo produk kita ukuran gedhe lan abot, normal kita ora nggunakake kemasan sajrone pengiriman supaya bisa nyuda biaya.Dadi katrampilan pengepakan profesional penting banget, ora mung kudu nglindhungi produk, nanging uga kudu nglindhungi kontaner, kendaraan lan personel.Kekuwatan inti kita asale saka pengalaman kerja pirang-pirang taun lan sikap tanggung jawab.

11.8m selang karet ngambang utama2

APLIKASI

Duo kanggo pangembangan kapal pengerukan sing terus-terusan, Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) lan Cutter Suction Dredger (CSD) minangka kapal keruk utamane ing saindenging jagad.Duo kanggo kahanan construction Komplek kalebu karang, watu karang, granit lan liya-liyane, selang discharge wojo èfèktif solves masalah iki.

11.8m selang karet ngambang utama3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

      Pipa HDPE bahan anyar 11,8m tanpa flange

      Katrangan Pipa HDPE tanpa flange bisa disambungake karo selang karet discharge utawa pipa baja sawise welding flange mburi lan baja flange.Kita uga bisa nyedhiyakake peralatan las.Fitur utama pipa HDPE yaiku bobot entheng, keluwesan, tahan abrasi lan bisa didaur ulang.PE Floater bisa menehi daya apung ing proyek banyu.ukuran...

    • Discharge Hose karo Sandwich Flange

      Discharge Hose karo Sandwich Flange

      Selang Discharge karo Sandwich Flange Selang keruk sing kita sediaake yaiku linuwih lan safety lengkap sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.Selang discharge karo flange sandwich minangka selang pengerukan sing paling umum lan bisa nyambung karo ste...

    • Selang banyu jet kanthi flange baja

      Selang banyu jet kanthi flange baja

      Jet Water Hose karo Steel Flange Selang banyu jet karo flange baja digunakake ing Trailing Suction Hopper Dredger(TSHD) seret.Fleksibel lan tekanan sing luwih dhuwur minangka faktor importir.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.DIMENSI 1, Diameter/ID dalam: 110~400mm 2, Panjang/L: 11800mm 3, Flange...

    • Selang Karet Setengah Ngambang

      Selang Karet Setengah Ngambang

      Selang Karet Ngambang Setengah Selang keruk sing diwenehake yaiku linuwih lan safety lengkap sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.Selang karet setengah ngambang yaiku salah sawijining jinis selang karet ngambang yaiku selang sisih siji duwe lapisan apung lan ngambang ing banyu sing digunakake.Iki minangka selang selang pertama yaiku pipa selang ngambang sing nyambungake ...

    • Selang nyedhot karo flange baja

      Selang nyedhot karo flange baja

      Katrangan Selang nyedhot karo flange baja normal dituntut ing sirah seret TSHD lan CSD lan pompa wedhi yaiku selang sing dibutuhake ing kapal keruk lan pompa pengerukan.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.Ukuran diameter dalam/ID 100~110...

    • 11.8m selang karet ngambang utama

      11.8m selang karet ngambang utama

      Katrangan Selang karet ngambang duwe lapisan apung lan ngambang ing banyu sing digunakake.Selang jinis iki nyedhiyakake efisiensi instalasi lan nyuda pengaruh angin lan ombak ing proyek lepas pantai.Perusahaan Pengerukan Shanghai, Perusahaan Pengerukan Guangzhou, Jan de Nul, Boskalis, Van Oord lan perusahaan pengerukan internasional liyane nggunakake selang karet ngambang iki ing saindenging jagad....