• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Selang Kapal Selam Karkas Tunggal

Katrangan singkat:

1) Inner Lining - NBR (Vulcanized seamless tube);
2) Karkas Utama - Kabel poliester lan kawat baja;
3) Bahan flotasi - Busa sel tertutup (Mung kanggo selang ngambang);
4) Tutup njaba - Tutup elastomer sing dikuatake kain.


Detail Produk

Tag produk

SELANG KAPAL SINGLE BANGKAI

gambar001 510210 SCS

End Dikiataken tanpa Float Collars Selang

(yaiku ing ngisor pelampung)

gambar003 510211 SCS

End dikiataken karo Float Collars Hose

(yaiku ing ngisor pelampung)

gambar005 510220 SCS

Mainline tanpa Float Collars Hose

gambar007 510221 SCS

Mainline karo Float Collars Hose

gambar009 510230 SCS

End Dikiataken tanpa Float Collars Selang

(misale PLEM)

gambar011 510231 SCS

End dikiataken karo Float Collars Hose

(misale PLEM)

gambar013 510240 SCS

Loro-lorone Ends dikiataken tanpa Float Collars Hose

gambar015 510250 SCS

Ngurangi Selang tanpa Float Collars Hose

gambar017 510260 SCS

Tail Hose tanpa Float Collars Hose

gambar019 510270 SCS

Selang Rel Tanker Kab

 

Gambar Rencana Struktur Produk:

gambar021

 

Spesifikasi lan Parameter Teknis Utama:

 

Diameter nominal 6″=150mm, 8″=200mm, 10″=250mm, 12″=300mm, 16″=400mm, 20″=500mm, 24″=600mm
dawa 30′=9,1m, 35′=10,7m, 40′=12,2m
Konstruksi & Material 1) Inner Lining - NBR (Vulcanized seamless tube);

2) Karkas Utama - Kabel poliester lan kawat baja;

3) Bahan flotasi - Busa sel tertutup (Mung kanggo selang ngambang);

4) Tutup njaba - Tutup elastomer sing dikuatake kain.

Flange ASTM A-1 05 utawa setara, Kelas 150 utawa 300, galvanizing
Puting susu ASTM 1-285 C utawa padha karo, galvanizing
Rated Working Pressure (RWP) 15 Bar = 217,5 psi, 19 Bar = 275,5 psi, 21 Bar = 304,5 psi
Min.Tekanan Burst 75Bar = 1087.5psi, 95Bar = 1377.5psi, 105Bar = 1522.5psi
Kacepetan Aliran 21m/s (utawa sing tuku wis nemtokake)
Cairan Minyak mentah lan produk petroleum cair, maksimal 60% isi aromatik
Range Suhu 1) Suhu Cairan -20 ℃ nganti 82 ℃

2) Suhu sekitar -29 ℃ nganti 52 ℃

Min.Radius Bend (MBR) 1) Selang kapal selam lan rel tanker - 4 × diameter lubang nominal selang

2) Selang ngambang - 6 × diameter lubang nominal selang

Kesinambungan Listrik Listrik terus-terusan utawa Discontinuous
Standar sing ditrapake PANDUAN OCIMF 5thEdisi - GMPHOM 2009

 

 

Tes lan Sertifikat Penerimaan:

Kita bakal nyedhiyakake panuku karo sertifikat tes individu kanggo saben selang rampung, utawa sertifikat sing ditanggepi dening asosiasi anggota katelu IACS-Internationa Association of Classification Societies kalebu China(CCS),Norway-Jerman(DNV-GL) lan Prancis(BV).

Tes ing ngisor iki kudu ditindakake:

- Tes materi (siji urutan saben wektu)

- Tes adhesi - awak selang lan, yen ana, bahan apung (siji pesenan)

- Tes bobot (saben selang)

- Tes radius tikungan minimal (sadurunge tes tekanan hidrostatik, sampling 10%)

- Uji kekakuan lentur (10% sampling)

- Tes torsi (yen ditemtokake)

- Tes tensile (yen ditemtokake)

- Uji tekanan hidrostatik (masing-masing selang)

- Tes vakum (langsung sawise tes kero. Yen ora tes kero, banjur sawise tes hidrostatik, saben selang)

- Tes listrik (masing-masing selang)

- Tes hidrostatik ngambang (mung kanggo selang ngambang, siji pesenan)

- Tes penerimaan lug angkat (mung kanggo selang rel tank)

 

Instruksi Ngangkat Selang

Paling ora 3 titik ngangkat dibutuhake, 5 titik ngangkat luwih disenengi.

gambar023

 

Packing:

Selang bakal dikempalken kanggo panyimpenan lan transportasi ing pallets pigura baja.Saben palet baja kudu dirancang kanthi SWL 12 ton lan kudu diwenehi tandha.

Pallet baja


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Selang Ngambang Karkas Ganda

      Selang Ngambang Karkas Ganda

      SELANG NGAMUNG BANGKAI GANDA 520110 Selang Apung Setengah Diperkuat Akhir DCF (yaiku Pelampung Pertama) 520120 Selang Apung Kontrol DCF 520130 Selang Apung Utama DCF 520140 Selang Apung Utama DCF 520140 Selang Apung Setengah DCF 520140 Selang Apung DCF 520140 Selang Apung DCF 520140 Selang Apung DCF 520140 Selang Apung DCF 520C DCF FPSO End Reinforce High Buoyancy Floating Hose (ie. Ajine FPSO kanggo ndhukung ERC) 510190 DCF ST End Reinforced High Buoyancy Floating Hose (ie. Tutup...

    • Selang Kapal Selam Karkas Ganda

      Selang Kapal Selam Karkas Ganda

      SELANG KAPAL KAPAL KAPAL GANDA 520210 Ujung DCS Dikuatake tanpa Selang Kerah Ngambang (yaiku. Ing ngisor pelampung) 520211 Pungkasan DCS Dikuatake nganggo Selang Kerah Ngambang (yaiku. Ing ngisor pelampung) 520220 Garis Utama DCS tanpa Kerah Ngambang Selang Utama 520220 Garis Utama DCS tanpa Kerah Float 520d1 DCS 520d. tanpa Float Collars Hose (ie. mati PLEM) 520231 DCS End Reinforced with Float Collars Hose (ie mati PLEM) 520240 DCS Two Ends Reinforced without Float Collars Hose 520250 DCS Redu...

    • Perlengkapan Tambahan Selang Minyak lan Laut

      Perlengkapan Tambahan Selang Minyak lan Laut

      ANCILLARY EQUIPMENT A sawetara saka sudhut peralatan ancillaries kalebu item penting kanggo nggawe rakitan selang selang lengkap, lan kanggo aman nggunakake hoses individu.STUD BOLT & NUT ● Material Bolt: ASTM A193 GR B7 Cr-Mo Steel Nut: ASTM A194 GR 2H Carbon Steel ● Coating: fluoropolymer coating LIFTING BAR Lifting bar bisa digunakake kanggo ngangkat selang kanthi aman.Beban Kerja Safety (SWL) yaiku 8 bar.GASKET ● Material: Non-asbes compressed fiber KUPU VALVE Katup kupu digunakake ...

    • Single Carcass Floating Hose

      Single Carcass Floating Hose

      SELANG Apung Bangkai Tunggal 510110 SCF End Reinforced Half Floating Hose (yaitu. First Off Buoy) 510120 SCF Controlled Buoyancy Hose 510130 SCF Mainline Floating Hose 510140 SCF Mainline Half Floating Hose 510120 SCF Floating Hose 510130 SCF Mainline Floating Hose 510140 SCF Mainline Half Floating Hose 5101 SCFu1 Floating Hose 5101 SCF1 SCFu1 SCF 510180 SCF FPSO End Reinforce High Buoyancy Floating Hose (ie. Ajine FPSO kanggo ndhukung ERC) 510190 SCF ST End Reinforced High Buoyancy Floating Hose (ie. Shuttle T...