• Pengerukan Timur
  • Pengerukan Timur

Selang discharge karo flange baja

Katrangan singkat:

East Dredging bisa nawakake solusi lengkap DISCHARGE HOSE kanggo Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) sing nyambung karo pipa HDPE lan pipa baja.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Selang discharge karo flange baja minangka selang pengerukan sing paling umum lan bisa nyambung karo pipa baja utawa pipa HDPE ing lepas pantai lan ing darat sing bisa dikirim menyang karang, watu karang, granit ing situs proyek pengerukan.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.

ukuran

Diameter njero / ID 100~1100mm
Dawane / L 1000~11800mm
Ukuran flange PN 10, PN 16, PN 25 utawa disesuaikan
Cathetan Ukuran liyane kasedhiya ing panyuwunan.

Konstruksi

1. Inner nyandhang lapisan: Black.wear lan karat tahan nyawiji karet alam lan Wear warning tape.
2. Lapisan tulangan: Lapisan tekstil tarik dhuwur.
3. Lapisan tutup njaba: Back.weather lan resistance abrasion karet alam lan tape Warning.
4. Flange: Q235 Steel flange karo pentil.
5. Marking: East Dredging utawa logo pelanggan.

data teknis

Suhu (℃) -20~50
Tekanan Kerja/WP(Mpa) 0,5 nganti 2,5
Tekanan Burst/BP(Mpa) 1.5~7.5
Cathetan Data teknis liyane kasedhiya ing panyuwunan.

Inspeksi & sertifikat

Kita nggunakake teknologi modern kanggo ngrancang lan nggawe, lan liwat tes lapangan sing ketat.

Tes ing ngisor iki kudu ditindakake:
● Tes bahan mentah kalebu karet alam, tekstil tensile, aditif karet (inspeksi sadurunge mlebu gudang).
● Priksa ukuran selang kalebu ukuran flange lan dawa.
● Priksa bobot.
● Tes tekanan kerja (yen ditemtokake, sampling).
● Tes mlengkung (yen ditemtokake, sampling).

1-Discharrge selang karo flange baja

Departemen QC kita bakal mriksa saben produk lan nawakake LAPORAN PEMERIKSAAN PABRIK sadurunge dikirim.Kita uga bisa ngajak agensi inspeksi pihak katelu kanggo mriksa miturut syarat pelanggan.Agen inspeksi sing biasa kalebu Classification Society of China(CCS), Norway-Jerman(DNV-GL), United Stats(ABS), United Kingdom(LR) lan France(BV).

1-Discharrge selang karo baja flange1

Packing lan pangiriman

Kauntungan: profesional, efisien, ekonomi lan lingkungan.

Duo kanggo produk kita ukuran gedhe lan abot, normal kita ora nggunakake kemasan sajrone pengiriman supaya bisa nyuda biaya.Dadi katrampilan pengepakan profesional penting, ora mung kudu nglindhungi produk, nanging uga kudu nglindhungi kontaner, kendaraan lan personel.Kekuwatan inti kita asale saka pengalaman kerja pirang-pirang taun lan sikap tanggung jawab.

1-Discharrge selang karo baja flange2

Aplikasi

Gumantung saka fungsi, ana rong jinis selang pengerukan, siji jinis selang discharge lan jinis liyane yaiku selang nyedhot.Duo kanggo pangembangan kapal pengerukan sing terus-terusan, Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) lan Cutter Suction Dredger (CSD) minangka kapal keruk utamane ing saindenging jagad.Duo kanggo kahanan konstruksi sing rumit kalebu karang, watu karang, granit lan liya-liyane, selang pembuangan lapis baja kanthi efektif ngatasi masalah kasebut.Selang ngambang nyedhiyakake efisiensi instalasi lan nyuda dampak angin lan ombak ing proyek lepas pantai.

1-Discharrge selang karo baja flange3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Discharge Hose karo Sandwich Flange

      Discharge Hose karo Sandwich Flange

      Selang Discharge karo Sandwich Flange Selang keruk sing kita sediaake yaiku linuwih lan safety lengkap sing bisa tahan kahanan kerja sing ekstrim.Tekanan kerja sing luwih dhuwur, tahan nyandhang lan fleksibel minangka faktor sing paling penting kanggo selang discharge.Ing produksi nyata saka jinis kita bisa gawé sembarang jenis selang adat.Selang discharge karo flange sandwich minangka selang pengerukan sing paling umum lan bisa nyambung karo ste...

    • Selang discharge waja karo flange baja

      Selang discharge waja karo flange baja

      Selang Discharge Armored karo Flange Baja Selang discharge waja karo flange baja minangka selang pengerukan sing paling umum lan bisa nyambung karo pipa baja sing dikirim menyang karang, watu karang, granit ing situs proyek pengerukan.Selang karet discharge iki luwih kuwat lan tahan nyandhang tinimbang selang karet discharge normal.Cincin baja HB 400 utawa 450 minangka impor kanggo selang discharge waja sing dadi fungsi nyandhang utama.Kita bisa ...

    • Selang banyu jet kanthi flange baja

      Selang banyu jet kanthi flange baja

      Jet Water Hose karo Steel Flange Selang banyu jet karo flange baja digunakake ing Trailing Suction Hopper Dredger(TSHD) seret.Fleksibel lan tekanan sing luwih dhuwur minangka faktor importir.Kita bisa nggawe diameter lan dawa sing beda-beda miturut syarat pelanggan.DIMENSI 1, Diameter/ID dalam: 110~400mm 2, Panjang/L: 11800mm 3, Flange...